Valutor:
Sweden

Sekretesspolicy

Plan integritet

Vill du annonsera eller kanske köpa värdepapper köpare av mer information?
Vi inte gynnar regelboken eller kanske ta titeln, information, e - post, eller kanske några detaljer till köparen.

Vilken typ av information som jag är klar än väntat?
Vi ber dig att lämna uppgifter, om du ser en bra vinst. postadress utöver indragning av kreditkortsinformation - namn, adress, telefonnummer, E: Denna typ av information kommer att lägga till följande. Alla kan vi också hantera ett arkiv av sina produkter och tjänster. Om du skickar din egen att få till en bra adress i tillägg till din faktureringsadress, vi uppmanas att gå att ta itu med i "fartyg" Title tillägg.

Som en del av vår webbutik använder närvaro Detaljer Posta?
kritiska IT-data som behövs förutom att ge din egen strategi har att göra med en person får. Din detaljhandeln betalning kan du betala din egen organisations betalkort. Post - Om du hittar några frågor som rör deras egen fördel, kommer vi att tala med en person per telefon eller e kanske.

Vi arbetar oftast med många referenser från några av våra kunder för en del av vår hemsida, men bara om du hittar det kategoriska beslutet att göra det.
Många produkter är placerade på kundens svar eller kanske e - post explicit. Ytterligare ockuperade Kontakt med köparens informationen i allmänhet inte identifierar män och kvinnor.
Alternativt är de för att identifiera några av våra kunder som en grupp, till exempel alla de människor som beställt den kompakta storleken s, eller kanske människor som erhållits uteslutande från den period av kalenderåret. Ibland information om alla fånga kunder, vinster, trafik för att leta efter sätt på en del av vår hemsida, med undantag för webbplatsen riktad information. Dessa typer av statistik används som ytterligare marknadskommunikation, tenderar att identifiera som en del av våra män och kvinnor i den totala undersökningen.

Hur några av våra återförsäljare webbplats en säker plats för att lära sig hur ofta?
Vi arbetar med state - of-the - teknik för att kryptera din finansiella information innan utskick. Paperback uppdelning av en del av vår hemsida är faktiskt täckt på detta sätt, vilket klassas som "säkra". Säkra tranny allvar är inte nödvändigt för vissa artiklar eller bilder, vanliga uppgifter som inte används. Denna speciella behåller en del av vår hemsida snabbare och forskning med praktisk kunskap njutbar. Så du bara på något sätt ta hand om leveransen av bilderna på betalkort.

En del av vårt engagemang för säkerhetsstatistik
För att förhindra olaglig inresa att hantera precisionsfrågor, förutom rätt säkring med den information som du har god fysisk, elektronisk, digital, förutom att leda typer av förfaranden för att skydda varandra i vetskapen om att vi får säkra - på nätet.

Hur får de exakta detaljerna, eller kanske
Den kan spela in all din privata information om honom och mer online förvaltning genom kontakt med dig. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Det är just för att informations fel i din personliga information genom att skicka e-post som du skadar någon trovärdig exponering.
För din egen privata utanför liv säkerhet, kommer vi också att ta hänsyn till de tidiga individualitet rättsliga åtgärder för att verifiera att generera efter registrering, eller kanske ändras.